Aktur Tekne Turu

Fiyat
:
00 TL
00 TL
ÖNEMLİ !! ( YOĞUNLUKTAN DOLAYI KOLAY HIZLI YAZILI DOĞRU BİLGİ FİYAT TEKNE YADA YAT GULET MOTORYAT FOTOĞRAFLARI İÇİN ) / 6 SAAT YEMEKLİ - 00-TL TAM GÜN YATILI HAFTALIK - 00-TL 2-3 SAAT 16.30 DAN SONRA 00-TL 6 SAAT YEMEKLİ 00-TL / AİLE TEKNESİ YEMEKLİ YADA YEMEKSİZ TEKNE KİRALAMA İÇİN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ WHATSAPP BUTONUNDAN YAZINIZ

Datça Aktur Tekne Turu

 

datça ve selimiyenin  el değmemiş koyları ve adalarından oluşan turumuzun rotası aktur çıkışlı :  lindos koyu emel sayın koyu kızkumu turgut koyu bencik koyu dimitri koyu  dönüş yine aktur limana. sizde bu tertemiz koyları bizimle tura katılarak keşfedip doyasıya ailenizle denizin tadını çıkarabilrsiniz. aktur ve selimiye  konum olarak çok kalabalık yerleri sevmeyenlerin ilk tercihlerin başında geliyor.teknemiz iki katlı olup ailelere uygundur üst tarafda güneşlenme alanları mevcut olup alt tarafda gölgelik alanlar mevcutur. 

 

Datça Aktur Tur Rotası 

 

Akvaryum koyu, kamalya adası,sığ liman koyu selimiye köyü, dişlice adası hurmalıkbük koyu

 

Aktur Özel Tekne Kiralama

 

Herbütçeye uygun tekne yada motoryatlarımızla hizmet vermekteyiz ister yemkeli yada yemeksiz kiralanabilir. 2-12 kişilik tekne ve büyük 15-30-50  kişilk teknelerimiz de kiralanabilir. ister ailenizle yada arkadaşlarınız ile bu bölgenin el değmemiş koylarını bizimle keşvedebilirsiniz. lütfen whatsaptan fiyat ve yat fotolarını isteyiniz. 

 

 

WHATSAPP / TEKNE BİLGİ AL YER AYIRT İNFORMATİON BOOK
WHATSAPP ÖZEL TEKNE BİLGİ AL PRİVATE BOAT İNFORMATİON
TELEFON PHONE